Američki sud doneo odluku u slučaju Davida Kneževića: Evo šta se dešava sa Srbinom osumnjičenim za ubistvo supruge
Ana i David Knežević, Foto: Broward County Sheriff, Društvene mreže

MISTERIJA

Američki sud doneo odluku u slučaju Davida Kneževića: Evo šta se dešava sa Srbinom osumnjičenim za ubistvo supruge

Španske vlasti objavile su snimak ranije ove godine

Objavljeno:

Sudija u američkoj državi Florida po drugi put je odbio kauciju Davidu Kneževiću, osumnjičenom za nestanak supruge Ane Marie Knežević Henao.

Tvrde da postoji "mnogo dokaza" koji su protiv Kneževića.

"Zaista, dokazi, koji su izneti na drugom ročištu podržavaju prvobitni zaključak Suda da postoji opasnost da će David pobeći s obzirom na to da je sve lukavo obmanuo nakon zločina", piše u sudskom dokumentu u koji su mediji imali uvid.

Davida Kneževića, koji je početkom maja priveden na Međunarodnom aerodromu u Majamiju, uhapsili su agenti FBI po povratku iz Srbije, gde mu živi majka. David je uhapšen zbog navodne umešanosti u otmicu i nestanak svoje supruge.

Ana Knežević, nestala je u Madridu početkom februara, a u to vreme je bila rastavljena sa mužem i prošli su jako sporan razvod nakon 13 godina braka. Par je vodio kompaniju za kompjutersku podršku na Floridi.

1 / 6 Foto: Twitter/policia

Objavljen sumnjiv snimak

Španske vlasti objavile su snimak ranije ove godine na kojem se vidi kako David Knežević navodno kupuje lepljivu traku i boju u spreju u gvožđari u Madridu. Samo nekoliko sati kasnije, viđen je kako sprejom farba nadzornu kameru u stanu svoje otuđene supruge, saopštila je policija.

Agenti FBI i španska nacionalna policija istražuju, a navodno su umešane i agencije za sprovođenje zakona u Srbiji i Kolumbiji, odakle je Ana Kneževič Henao.

Advokati Davida Kneževića izneli su dokaze koji tvrde da postoji odsustvo krvi u Aninom stanu što dokazuje da nije bilo borbe između para pre nestanka Kneževićke. Zbog toga, on bi trebalo da bude pušten na slobodu uz kauciju.

Bonus video:

01:50

NESTANAK NA IZLETIŠTU BOJANINE VODE! Kurir na mestu misterije: Zatekli smo vrlo neprijatnu situaciju, OVO SU REKLI PRIJATELJI

(Espreso / Telegraf / Marija Milutinović / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.